adam_now Napisano Wrzesień 21, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 21, 2005 Poszukuje programu do łączenia się z ftpem do FC4, coś w stylu windowsowego Core FTP. Cechy pożądane - coby był graficzny (jeszcze mam takie windowsowskie przyzwyczajenia) i miał obsługę SSL, Authentic SSL, itp. (właśnie dlatego nie wystarcza mi łączenie sie przez przegladarke, która tego nie obsługuje). No i jeszcze najlepiej by było gdyby był dostepny od razu w RPM lub przez yum. A może taki program jest już od samego początku z systemem, tylko go jeszcze nie dostrzegłem. Z góry dzięki za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemk Napisano Wrzesień 21, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 21, 2005 [ciach]- coby był graficzny (jeszcze mam takie windowsowskie przyzwyczajenia) i miał obsługę SSL, Authentic SSL, itp. (właśnie dlatego nie wystarcza [ciach] gftp -> graficzny, ladny, latwo dostepny.. tylko nie wiem czy obsluguje ssl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
legus Napisano Wrzesień 21, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 21, 2005 Jak dla mnie super klientem ftp jest "kasablanca" - ma wszystkie opcje ktore sa mi potrzebne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
night Napisano Wrzesień 21, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 21, 2005 Używam gFTP i nie narzekam. Instalka bodajże w yumie albo na RPM search poszukaj . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomekz Napisano Wrzesień 21, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 21, 2005 polecam rozszerzenie do Firefoxa zwane fireFTP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam_now Napisano Wrzesień 21, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 21, 2005 Dzięki za odpowiedzi, jak narazie przekonuje się do KASABLANCI - ma wszystko to co oczekiwalem i znalazłem rpm do FC4 ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi