lszk Napisano Styczeń 17, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 17, 2004 Właśnie odbierałem poczte w Evolution i zaciekawiło mnie to, że usłyszałem sygnał dzwiękowy o nadchodzącej poczcie mimo, że miałem wyłączone głośniki. Czyli musiał to być głośnik w obudowie, ale czemu on? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nikosz Napisano Luty 8, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Luty 8, 2004 moze masz wlaczonom opcje w Ustawienia-->dzwiek i multimedia-->Brzeczyk systemowy opcja : Urzywaj dzwieku systemowego zamiast powiedomienia systemowego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Doriath Napisano Luty 9, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Luty 9, 2004 Wydaje mi sie, ze to moze byc to: (w Evolution) narzędzia->ustawienia->ustawienia poczty Tam w zakladce ogólne na samym dole masz 'powiadamianie o nowej poczcie' i do wyboru jest m.in. 'brzęczyk po otrzymaniu nowej poczty' (domyslne) i 'odtwarzanie dźwięku...'. Podejrzewam, ze po przestawieniu na ta druga opcje (i wybraniu jakiegos pliku dzwiekowego) evolution zacznie 'mowic' za posrednictwem karty dzwiekowej, a nie bzyczka Pozdrawiam, Doriath Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Luty 12, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Luty 12, 2004 Jednak to jest to. Hehe dobrze wiedzieć. I kolejny mój problem przeszedł do historii Thx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi