Akrisr Napisano Wrzesień 21, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 21, 2005 czesc... problem zainstalowalem operke darmowa chula ze az milo ... ale nie mam javy pod firefoksem jest zainstalowalem jave wd. wytycznych http://stanton-finley.net/fedora_core_4_in...notes.html#Java potem analogicznie przypisalem ster do opery... ale javy niet ln -s /opt/jre1.5.0_05/plugin/i386/ns7/libjavaplugin_oji.so /usr/lib/opera/plugins/libjavaplugin_oji.so Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fraDiavolo Napisano Wrzesień 21, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 21, 2005 A zaznaczyłeś w preferencjach "włącz obsługę javy"? Poza tym nie trzeba robić żadnych dowiązań symbolicznych. Wystarczy tylko w preferencjach wskazać katalog javy i uaktywnić jej obsługę, a wszystko będzie działać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Legion83 Napisano Wrzesień 21, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 21, 2005 Sprawdź czy masz dokładnie tą samą wersję Java tj. jre1.5.0_05, bo jak instalowałem z tego samego opisu to zmieniałem co nieco ze względu na inną wersję pakietu Java. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Akrisr Napisano Wrzesień 21, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 21, 2005 dzieki wskazalem w preferencjach pomoglo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi