msearcher Napisano Wrzesień 22, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 22, 2005 Znalazłem informacje na amazon o sprzedaży programu do rozpoznawania tekstu FineReader w wersji 7 dostępnego na platformę Linux: amzon (finereader 7 for linux) . Nie spotkałem sie do tej pory z informacją o skierowaniu pełnej wersji 7 tego programy na linuksa. Czy sądzicie, że to może być błąd drukarski, chwyt marketingowy, a może niewiedza publikujących. Gdyby to jednak była prawda: to co tu mówić tego szukałem. Proszę o opinie bardziej zorientowanych. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Wrzesień 22, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 22, 2005 Najprościej sprawdzić u źródła → http://www.abbyy.com/sdk/?param=28804 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abc Napisano Wrzesień 22, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 22, 2005 To chyba niestety nieprawda Na linu×a jest tylko coś takiego Ale żeby było ciekawiej, identyczne info jak z amazona znalazłem w jakimś innym sklepie internetowym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi