MitS Napisano Wrzesień 22, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 22, 2005 Witam! Mam problem, a mianowicie, jak zrobić dodatkowe panele w KDE ??? Bo w gnome można było kilka paneli zrobić, a w kde nie wiem jak. Chodzi o to że jak na górze mam pasek z zegarem, pulpitami i z menu KDE to na dole chcem zrobić panel z programami, które po najechaniu by się powiększały. Jak to zrobić ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarCiNWz Napisano Wrzesień 22, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 22, 2005 PPM na pasku KDE, Menu Panelu->Dodaj do panelu->Panel->Panel. Na nowym panelu PPM ->Dodaj do panelu->Aplet->pasek zadań. Mam nadzieję, ze o to Ci chodziło. PzdR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MitS Napisano Wrzesień 22, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 22, 2005 Dzięki za odpowiedź jak stworzyć panel, a teraz chcem zrobić by na tym Panelu (lub nie) były ikony uruchamiania programów takich jak np. tu: http://www.kde-look.org/content/preview.ph...jpg&name=Kapple czyli po najechaniu na ikonke programu ta ikkonka by się powiększała. Jak to zrobić ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Wrzesień 22, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 22, 2005 No ale to jest chyba superkaramba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarCiNWz Napisano Wrzesień 22, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 22, 2005 To jest chyba kxdocker, swoją drogą fajna sprawa, ale troche zasobożerna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fraDiavolo Napisano Wrzesień 23, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 23, 2005 To jest chyba kxdocker, swoją drogą fajna sprawa, ale troche zasobożerna. Nie chyba, tylko na pewno KXDOCKER. Rozwiązanie skopiowane z MAC OS. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi