grasnal Napisano Wrzesień 22, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 22, 2005 Czy mozna skonfigurowac "Dodaj/Usun Aplikacje" tak zeby szukalo pakietow w repozytoriach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asasyn Napisano Wrzesień 22, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 22, 2005 Na mój gust to tylko synaptic , wywaliłem za jego pomocą kde multimedia i jest ok, przeszkadzał evolution więc synaptic w obrotyi to samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _PaT Napisano Wrzesień 22, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 22, 2005 Czy mozna skonfigurowac "Dodaj/Usun Aplikacje" tak zeby szukalo pakietow w repozytoriach? Zdecydowanie nie można. Jeśli chcesz, żeby systemowe narzędzie miało takie możliwości to poczekaj do FC5, kiedy to pup/w będzie pełnosprawny. Póki co zainteresuj się yumem i jego dość niestabilną nakładką graficzną o nazwie yumex Na mój gust to tylko synaptic , wywaliłem za jego pomocą kde multimedia i jest ok, przeszkadzał evolution więc synaptic w obrotyi to samo Synaptic jako rdzenia (core) używa apta, który nie jest przystosowany do architektur 64-bitowych. Jeśli masz taką dystybuję to jesteś skazany - nie włączysz apt ani synaptica (sorry, włączysz, ale jeden raz D ). P.S. Mam już polskie znaki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grasnal Napisano Wrzesień 23, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 23, 2005 Z yumem pokochalismy sie od pierwszego wejzenia. Yumex jakos mi nie podpasil, a pytanie zadalem ze wzgledow ciekawsko/przyrodniczych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi