Faust_ Napisano Wrzesień 25, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 25, 2005 Czy ktoś może mi powiedzieć, jak odpierać teraz polkie radio w internecie. Dawno nie słuchaeł, dzisiaj chce sobie włączyć, wyskauje mi jakiś błąd, etytuje plik asx i tam zupełnie coś innego. Jak to uruchomić w mplayerze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturek Napisano Wrzesień 25, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 25, 2005 mplayer > Open > Play URL i wpisz mms://stream.polskieradio.pl/Program 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAREK WL. Napisano Październik 5, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Październik 5, 2005 Mam lepszy sposób; zainstaluj najpierw mplayerplug-in poprzez yuma, kodeki win32 tez powinny byc Wejdz na strone; www.polskieradio.pl potem słuchaj w interneciei wybierz program który chcesz posłuchac. Czyli wywołanie bezposrednio ze strony w przegladarce a nie wpisywanie adresu url do odtwarzacza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi