grasnal Napisano Wrzesień 30, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 30, 2005 lul, nie ten post zacytowalem , chcialem sie ustosunkowac do tego co napisal przemk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr_Frodo Napisano Październik 15, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Październik 15, 2005 A ja się zastanawiam kto kupi wersje starter? A ludzie i tak bedą mieli "lepsze" wersje od piratów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@perl Napisano Październik 15, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Październik 15, 2005 A ja się zastanawiam kto kupi wersje starter? A ludzie i tak bedą mieli "lepsze" wersje od piratów ta wersja bedzie kupowana masowo przez producentow markowych komputerow, szczegolnie sprzedawana wraz z rodzinami komputerow "eco" dla potentatow jak Dell, HP, IBM, Maxdata itp to beda bardzo male koszty, a moze to zagrozic instalacji np. Mandrivy na tych komputerach (co zaczynalo byc powszeche w tej klasie sprzetu) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bagard Napisano Listopad 10, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 10, 2005 _PaT: Nie strasz mnie licecjami Windows. Wydałem na wersję Home prawie 600zł i dostaję komunikat: WinXP HE może zostać zainstalowany jedynie na pierwszej partycji dysku. Myślałem, że to jaja, ale jednak nie... Rozmieszczenie partycji posiadam takie: /dev/hda1 /boot /dev/hda2 swap /dev/hda3 windows /dev/hda4 |Extendet Partiction| /dev/hda5 /root /dev/hda6 /home Nie miałem jakichkolwiek problemów z zainstalowaniem wina na 3-ciej partycji (najpierw instalowałem Gentoo Linux) Problemem były tylko dwie partycje boot ustawiły mi się na /dev/hda1 oraz /dev/hda3 (po zainstalowaniu windowsa), ale sobie poradziłem PS: Posiadam oryginalną wersje Windows XP Home Edition (zakupiona w 2002r za ok. 425zł - licencja na 1 stacje[jakos o to nie dbam:P]) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyr4x Napisano Listopad 28, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 28, 2005 Najnowsza beta Visty zjada na wstępie 650 MB RAM. Podziękuję. OpenSuse 10.0 na pewno daje więcej, a wymaga o wiele mniej. Albo i pozostanę przy XP. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi