lysyr Napisano Wrzesień 29, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 29, 2005 nagrywara w 100% dziala pod winda, mam dwa systemy, wiec juz probowslem... caly czas sie swieci led, plyty nie montuje ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Legion83 Napisano Wrzesień 29, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 29, 2005 Zaktualizuj system poprzez polecenie: yum update Może to rozwiąże problem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _PaT Napisano Wrzesień 29, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 29, 2005 To jest jeden ze słynnych modeli, którym Mandrake czyścił firmware (: Szacunek do open source nakazuje mi dodać, że wina nie leżała po stronie programistów Mandrake'a (obecnie Mandrivy), lecz twórców firmwarów LG. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lysyr Napisano Wrzesień 29, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 29, 2005 ok, juz wiem co bylo, choc to bardzo dziwne, nagrywarka dzialala wczesniej pod winda, a pod linuxem nie. Dzis odpalilem winde, a tu nagrywara nie dziala sorrki wszystkich za zamieszanie & pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi