smolik Napisano Wrzesień 28, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 28, 2005 Witam; Załozyłem usługe z neti NET24 , tylko teraz moj problem polega na tym ze nie moge połączyc sie z internetem. Prosze o pomoc jak mam skonfigurowac Fedore zeby to działało . NET24 podłączony jest do PC za pomoca modemo/routera firmy US.Robotics , jest dobrze skonfigurowany bo na windach działa, wczesniej na FC miałem podłączonego LAN-a. Prosze o pomoc bo przeczytałem chyba juz wszystkie "FORUM" i niestety nic nie znalazłem albo dotyczyło instalacji modemow...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zuk87 Napisano Wrzesień 28, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 28, 2005 Ja mam ustawione połączenie sieciowe, w nim wpisane IP i DNS i net mi działa. Ustaw DHCP na routerze i powinno być dobrze, w FC przy właściwościach także ustaw żeby pobierał adres IP z serwera DHCP. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smolik Napisano Wrzesień 28, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 28, 2005 Wielkie dzieki za pomoc ) wszystko dziala ....... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi