siomek Napisano Wrzesień 29, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 29, 2005 Witam, Pod win32 używam OO.org 2 beta, kompilacja UX. Na tyle spodobały mi się innowacje w serii 2, że przesiadłem się z 1.1.4. Pod win32 chodzi to w miarę stabilnie, na tyle że daje się na tym pracować. Niestety wersja 104 z FC4 jest koszmarnie wolna. Zapisanie plików czy inne operacje procesora obciążają procesor na max w ciagu 3 sekund. W przypadku dużych plików nie daje się na tym pracować. Aktualizacja czy coś innego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajownik Napisano Wrzesień 29, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 29, 2005 Niestety wersja 104 z FC4 jest koszmarnie wolna. OO.o 2 Beta, jesli mnie pamięc nie myli, zostało wydane jeden dzień po wydaniu build 125 czy jakoś tak. W FC4 były już trzy aktualizacje OO.o (ostatnią jest 1.9.125-1.1.0.fc4) i poprawiono już masę błędów. Zaktualizuj cały system i sprawdź czy nie ma porawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siomek Napisano Wrzesień 29, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 29, 2005 Faktycznie, OO.org chodzi lepiej przy wersji 125. Thx. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wachu0809 Napisano Wrzesień 29, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 29, 2005 Witam podepne sie pod temat o ile mozna... czy kompilowaliscie Oo ? sciagnalem zrodla, ktore spakowane zajmowaly 200MB. nie sprawdzilem ile po rozpakowaniu ale wlasnie je kompiluje i narazie kompilacja zajmuje podnad 2.1GB jaki rozmiar moze osiagnac? - bo konczy mi sie miejsce na dysku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waldis Napisano Październik 2, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Październik 2, 2005 Ja też się podepnę, żeby nie mnożyć tematów. Mam czasem na poczcie pliki z rozszerzeniem .pps (znaczy pokaz slajdów). Po chwili, kiedy Oo sie otwiera wyskakuje mi okienko z zapytaniem o wybór filtra. Co trzeba zaznaczyć, zeby to poszło ? Na FC3 Oo sam sobie radził. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grasnal Napisano Październik 2, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Październik 2, 2005 wachu0809: Witam podepne sie pod temat o ile mozna... waldis: Ja też się podepnę, żeby nie mnożyć tematów. Sugerowal bym jednak zalozyc bo pytacie o rzeczy zupelnie nie zwiazane z tematem watku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi