Xaget Napisano Październik 2, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Październik 2, 2005 dziwna sprawa...... ehh... wkladam raz cos do cdromu i jest niesympatyczna sytuacja bo juz tego nie moge wyciagnac :shock: np . instaluje sobie jakas gierke ktora jest przykladowo na 2 cd ..... pierwsza idzie luxusowo.. pisze zeby wlozyc druga i ... i kicha prubowalem → próbowałem nawet odmontowac itp ale pisze caly czas ze naped jest zajety .... any ideas ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Faust_ Napisano Październik 2, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Październik 2, 2005 Musisz odpalić instalkę ze ścieżka np. wine /media/cdrom/setup.exe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xaget Napisano Październik 2, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Październik 2, 2005 nie nie.. mi chodzi o to ze jak konczy istalowac 1cd i wola o 2cd to nie moge wyjac 1cd... bo cdrom (_wogole_ → w ogóle) ORT nie reaguje..... mode sobie naciskac guzik w cdromie ile mi sie podoba ..... a umount tez nie dziala bo pisze ze naped jest zajety .... nie wiem czy to ma znaczenie ale instaluje z cedegi a moj kernel to 2.6.13 cos tam Już nieaktualne problem rozwiązany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grasnal Napisano Październik 2, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Październik 2, 2005 Cieszymy sie niezmiernie. Moze podzielisz sie rozwiazaniem dla potomnych? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xaget Napisano Październik 2, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Październik 2, 2005 jasne ze sie podziele wiec.... nie wiem czemu ale w fstab od poczatku mialem cos takiego z cdromem /dev/hdc /media/cdrecorder auto defaults 0 0 wystarczy bylo tylko zmienic na /dev/hdc /media/cdrecorder auto pamconsole,exec,noauto,managed 0 0 i teraz przed kazdym wyjeciem cd musze wklepac umount /dev/hdc i to by bylo na tyle edit : dziwna sprawa.... to co wyzej napisalem musze robic tylko pod kde bo pod gnome chodzi wszystko luxusowo .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi