popell Napisano Październik 2, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Październik 2, 2005 xmms który zainstalował się poprawnie ale nigdzied go niewidać mój system to FC3 z update'm an yuma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturek Napisano Październik 2, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Październik 2, 2005 Menu Multimedia > Otwarzacz dźwięku lub w terminalu polecenie xmms Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
popell Napisano Październik 2, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Październik 2, 2005 dzięki arturek ja myślałem że to sie instaluje jako osobny proces w menu a tu taka banalna sprawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturek Napisano Październik 2, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Październik 2, 2005 Wiele programów i ma inna nazwe w menu, a innym poleceniem uruchamiają się w terminalu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
popell Napisano Październik 2, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Październik 2, 2005 a mam jeszcze jedno pytanko czemu mój napęd DVD nieczyta płyt DVD z (_linuxa_ → Linuksa) ORT + dzialać działa bo instalowałem z niego winde ale niemoŋe nic na FC3 zaisntalowac a chciałem se dograc jeszcze KDE wyskakuje mi okineko druid CD i żadnych plików niewyświetla i do tego dzieje mi się to tylko tak z płytami DVD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturek Napisano Październik 3, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Październik 3, 2005 a uruchamiałeś Menu Ustawienia systemowe > Dodaj/Usuń Aplikacje żeby doinstalować KDE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
popell Napisano Październik 3, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Październik 3, 2005 tak i wyskakuje że (_niema_ → nie ma) ORT płyty w napędzie kiedy u kolegi wczoraj instalowałem tą fedorke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturek Napisano Październik 3, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Październik 3, 2005 Jak masz dwa napedy to (_sprubuj_ → spróbuj) ORT tak jak tam napisałem prawie na samym końcu http://forum.fedora.pl/index.php?showtopic=6385&hl= z płyty dvd to chcesz doinstalować ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
popell Napisano Październik 3, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Październik 3, 2005 tak, mam 2 napędy i mam je tak podłązcone najpierw DVD jako Master i 2 Jako SLave Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturek Napisano Październik 3, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Październik 3, 2005 A spróbuj Ustawienia systemowe > Dodaj/Usuń Aplikacje zaznaczyć obojętny pakiet mięć otwarte tacki napedów i zobaczyć którą sam program zamknie a ten drugi napęd to tez dvd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
popell Napisano Październik 3, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Październik 3, 2005 tewraz coś udaje ze się instaluje ale czy zainstaluje sie do końca zobaczymy a , ten 2 napęd to zwykła nagrywarka CD/RW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturek Napisano Październik 3, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Październik 3, 2005 poszło , próbowałeś dodać KDE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
popell Napisano Październik 3, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Październik 3, 2005 poszło już jak mi się zainstaluje KDE to zobacze czy bedzie widziało pliki z innej DVD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi