Xaget Napisano Październik 2, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Październik 2, 2005 sprawa ma sie tak ze mam cedege 4.4.1 +grapevine i chce odpalic wowa (world od warcraft) ktory widnieje na oficjalenej stronie cedegi jako obslugiwany .... gierka instaluje sie luxusowo z 4cd.... gdy juz skonczy no to czlowiek sobie mysli ... "nadejszla wiekopomna chwila" i chce odpalic .... to z grapevine ... to z pulpitu ..... i na koncu zostaje terminal .. i co ? i du... pupa :lammer: [root@localhost world_of_warcraft]# cedega WoW.exe /usr/lib/transgaming_cedega//winex/bin/wine: can't exec 'WoW.exe': error=21 ja juz naprawde nie wiem ..... stery do karty mam.. akceleracje 3d mam... testy w point2play przechodze wszystkie.... mozecie cos poradzic ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Legion83 Napisano Październik 2, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Październik 2, 2005 Podawałem już adres do strony Wiki Cedegi w dwóch tematach, przeczytaj i na przyszłość korzystaj z tej strony przy każdej grze, którą zechcesz zainstalować pod Cedegą. WOW - Cedega Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xaget Napisano Październik 2, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Październik 2, 2005 1. czytalem 2. nie ma tam nic na temat mojego problemu 3. nie korzystam z point2play Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Legion83 Napisano Październik 2, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Październik 2, 2005 To może twój problem leży właśnie po stronie braku Point2Play. Przetestuj w oparciu o tą aplikację (zarówno instalacja jak i odpalanie gry przy użyciu P2P). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xaget Napisano Październik 2, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Październik 2, 2005 no wlasnie problem jest w tym ze aby zainstalowac cos z p2p trzeba byc zarejestrowanym urzytkownikiem..... a za to sie placi .. no .. chyba ze sie myle to mnie poprawcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Legion83 Napisano Październik 2, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Październik 2, 2005 Powiedzmy że nie jest tak do końca, ale o tym nie będę pisał. Generalnie zarówno Cedega jak i P2P są aplikacjami płatnymi i tyle na ten temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ci Napisano Październik 3, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Październik 3, 2005 Powiedzmy że nie jest tak do końca, ale o tym nie będę pisał No jak nie jest zupelnie tak. Napisz bo jestem ciekawy o czym myslisz.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Legion83 Napisano Październik 3, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Październik 3, 2005 I tak wystarczająco dużo już napisałem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ci Napisano Październik 4, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Październik 4, 2005 NIE TO NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi