MitS Napisano Październik 3, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Październik 3, 2005 Witam! Mam drobne pytanie do was. Jak zmienić kursory w systemie ?? System FC4 - KDE Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
night Napisano Październik 3, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Październik 3, 2005 Centrum Sterowania -> Urządzenia Peryferyjne -> Mysz -> Motyw Kursora. W KDE masz problem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MitS Napisano Październik 3, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Październik 3, 2005 W KDE masz problem ? tongue.gif No niestety ... bo przez pół roku korzystałem z gnome (mojego ukochanego środowiska), ale niestety z przymusu (matura z infy) musialem zmienić na KDE :-( i dla mnie wszystko jest tu brzydkie, obce.... Ale dzieki za odpowiedź .... Ps. Jakie musi być archiwum z kursorami aby można było przez opcje zainstaluj dodać do systemu kursory ?? Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi