andrzejs Napisano Październik 4, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Październik 4, 2005 Mam problem z instalacją gnu gadu na fc3. Pomimo tego, że mam zainstalowany gtk-spell pojawia się komunikat 'configure: error: *** unable to find gtkspell' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarCiNWz Napisano Październik 4, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Październik 4, 2005 Może mu chodzi o gtkspell-devel, sprawdź czy masz. PzdR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrzejs Napisano Październik 4, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Październik 4, 2005 (edytowane) Teraz brakuje loudmouth. Edytowane Październik 4, 2005 przez andrzejs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarCiNWz Napisano Październik 4, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Październik 4, 2005 Więc nie widzę innego wyjścia jak doinstalować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrzejs Napisano Październik 4, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Październik 4, 2005 (edytowane) Dzięki za radę. Jakoś sam na to wpadłem. ;P EDIT: Zainstalowałem loudmouth i xosd i teraz pojawia się komunikat: configure: error: *** sound support for aRts! - unable to find artsc-config *** Edytowane Październik 4, 2005 przez andrzejs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nilo Napisano Październik 4, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Październik 4, 2005 arts? arts-devel? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarCiNWz Napisano Październik 4, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Październik 4, 2005 Na 99,9% arts-devel. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturek Napisano Październik 4, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Październik 4, 2005 Tu masz wszystko http://apt.bzium.net/fc3/i386/RPMS.afrod/ gg2, i dodatkowe pakiety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryhild Napisano Październik 4, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Październik 4, 2005 Ja dodam tylko, że najlepiej (_kożystać_ → korzystać) ORT z yum i jechać na paczkach rpm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturek Napisano Październik 4, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Październik 4, 2005 Gryhild napisano 4.10.2005 - 15:10 Ja dodam tylko, że najlepiej (_kożystać_ → korzystać) ORT z yum i jechać na paczkach rpm http://apt.bzium.net/fc3/i386/RPMS.afrod/ to są paczki dla FC3 i repozytorium APT chyba nie ma dla yuma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryhild Napisano Październik 4, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Październik 4, 2005 Na forum było dużo o repozytoriach i także w FAQ. Znajdź je i dodaj a następnie używaj yuma, on wszystko powinien załatwić, całe zależności i w ogóle Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrzejs Napisano Październik 4, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Październik 4, 2005 Już działa. Dzięki za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi