pivociak Napisano Październik 4, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Październik 4, 2005 czesc, co mam zainstalowac, zebym mogl sluchac bbc 1xtra? http://www.bbc.co.uk/radio/aod/1xtra.shtml?listen niby mam real playera 10 ale chyba cos jest nie tak, bo nie chce dzialac, mam go w zakladce multimedia, ale kiedy uruchamiam to nic sie nei dzieje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarCiNWz Napisano Październik 4, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Październik 4, 2005 W przeglądarce (Opera 8.02) otwiera się, łączy, buforuje, jest czas odtrwarzania, ale nie ma dźwięku. Natomiast w RealPlayerze "uruchamianym ręcznie", wklejając lokalizację (Ctrl+L) http://www.bbc.co.uk/1xtra/realmedia/1xtralive.ram działa bezproblemowo. PzdR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pivociak Napisano Październik 5, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Październik 5, 2005 ja mam juz real plaer w zakladce multimedia, ale kiedy chce uruchomic to nie dziala. nic sie po prostu nie wlacza. mozecie mi pomoc i napisac krok po korku co mam robic,bo mam feodre od 5 dni i nie do konca sie lapie we wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemk Napisano Październik 6, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Październik 6, 2005 ja mam juz real plaer w zakladce multimedia, ale kiedy chce uruchomic to nie dziala. nic sie po prostu nie wlacza[ciach] sprobuj uruchomic realplayer z konsoli, czyli: uruchom terminal ('konsole') i wydaj w niej polecenie "realplay". jesli nie znajdzie Ci takiego polecenia, to poszukaj takiego pliku na dysku, stamtad go odpal.. czy moze teraz wyskakuja Ci jakies bledy? cos sie dzieje? Uzywam dosc duzo realPlayer, dziala prawie idealnie slucham bbc4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi