waldis Napisano Październik 5, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Październik 5, 2005 Mam na dyściorku parę prezentacji w postaci prezentacji slajdów czyli .pps. Openoffice zaczyna to otwierać, po czym wyskakuje okno z zapytaniem o filtr. Co mu nie zaznaczę, to jest nie tak. Co mam zaznaczyć z okna, które sie otwiera. Chciałem skopiować i tu wkleić, ale się nie da. Na FC3 nie miałem czegoś takiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zuk87 Napisano Październik 5, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Październik 5, 2005 A zaktualizowanego masz OO?? Mi wyświetla wszystko bezproblemowo, być może masz coś nie tak z prezentacją... z wszystkimi się tak dzieje czy tylko z niektórymi??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waldis Napisano Październik 5, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Październik 5, 2005 I Oo i cały system mam zupdatewany, dlatego nie wiem co jest grane. Nie wiem który filtr z długiej list odhaczyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zuk87 Napisano Październik 5, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Październik 5, 2005 I Oo i cały system mam zupdatewany, dlatego nie wiem co jest grane. Nie wiem który filtr z długiej list odhaczyć. Prześlij mi na maila lub wrzuć na jakiś serwerek którąś z prezentacji, jeśli u mnie zadziała to znaczy że masz coś skopane z ustawieniami... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waldis Napisano Październik 6, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Październik 6, 2005 A co macie zaznaczone w dodaj/usuń pakiety przy Oo? Może tam czegoś nie zaznaczyłem przy instalce? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zuk87 Napisano Październik 6, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Październik 6, 2005 A co macie zaznaczone w dodaj/usuń pakiety przy Oo? Może tam czegoś nie zaznaczyłem przy instalce? Poza "openoffice.org-pyuno i openoffice.org-testtools" mam wszystkie pakiety z OO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi