przybysh Napisano Październik 5, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Październik 5, 2005 Może to wina zmęczenia, a może ślepoty:D Czy w Kopete jest możliwość importowania kontaktów z serweraGG?? Lub w inny sposób?? Czy trzeba ręcznie je wprowadzać?? Pozdrawiam:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
(BigFan)! Napisano Marzec 28, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 28, 2006 wiem, że pytanie dość stare, ale podłączam się do niego. Wie ktoś jak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
walwat Napisano Marzec 28, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 28, 2006 A to ciekawe! Gdy pierwszy raz odpaliłem Kopete i wybrałem jako protokół GG, to po poprawnym zalogowaniu sam ściągnął listę z serwera (to jest chyba domyślne ustawienie, bo nie znalazłem opcji importu) walwat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
(BigFan)! Napisano Marzec 28, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 28, 2006 hmm... ja odpaliłem (_jush_ → już) ORT zainstalowane Kopete w mojej FC3 i otworzył się piękny konfigurator mojego konta. Wpisalem moj nr gadu i otworzylo sie okno Kopete i nic.POzostalo puste. Opcja importu z pliku kontaktów gadu (.txt) nie dziala. To co?Zainstalowac najnowsze Kopete (mam werscje 0.9) i sprobowac jeszcze raz? Na stronie Kopete jest najnowszy realease - Kopete 0.12 Release Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
walwat Napisano Marzec 29, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 29, 2006 Również mam FC3 i Kopete 0.10.3. Nie używam yuma, tylko apta Daga Wieersa. walwat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi