andriusza1 Napisano Październik 6, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Październik 6, 2005 Gdyby ktoś jeszcze narzekał na mało gier na linuksa to polecam zakup UnralTurnament za jedyne 49zl Potem odwiedzic ten link http://liflg.org/?catid=6&gameid=17 Zyskujemy 15 gier( i to nie jakis byle jakich) gry od tematyki aliens, przez pilke, horror do samochodów itd itp. Co tu bede dużo pisać proponuje samemu sprobawać. Ten post dla tych którzy nie wiedzą a narzekają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wizkid Napisano Październik 6, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Październik 6, 2005 ja mam takie pytanie odnośnie tego UT. Jak będzie on współpracował z Fedorą pod 64 bitowego procka? Czy ktos juz próbował takiego rozwiązania? Bo co tu dużo mówic, po windozie została mi słabośc do FPP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andriusza1 Napisano Październik 6, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Październik 6, 2005 Proponuje wejsc tu: http://unrealtournament.com/ut2004/downloads.php i samemu sprobować, tu masz wersje dla linuksa ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wizkid Napisano Październik 6, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Październik 6, 2005 dzieki wielkie za linka, już zasysam :] nareszcie mysza pójdzie w ruch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andriusza1 Napisano Październik 6, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Październik 6, 2005 tylko pamietaj ze to jest demo do tego zeby miec te wszystkie gierki jest potrzebna pelna wersja gry, a 49 zeta to chyba nie majątek ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spyro Napisano Październik 7, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Październik 7, 2005 ja mam UT 2004 pod Linuksa i jak zainstalowałem pod 32 bitami to śmigał aż miło tylko nie wiedzałem gdzie ustawić żeby dźwięk działał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemk Napisano Październik 7, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Październik 7, 2005 tylko pamietaj ze to jest demo do tego zeby miec te wszystkie gierki jest potrzebna pelna wersja gry, a 49 zeta to chyba nie majątek ? piszesz o u2004. a nie wiesz czy mozna gdzies kupic pierwszy unreal (nie chodzi mi o sam instalator pod linuksa)? mam za mocna grafike do ut2004 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andriusza1 Napisano Październik 8, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Październik 8, 2005 A pytales w EMPIK-u ? Znaczy ja tam widzialem tylko UT2003 i 2004 z tym starym moze byc problem tak jak z Quake3, ale zapytać można Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PyraQ Napisano Październik 30, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Październik 30, 2005 Ja tam pocinam w każde (może prawie każde) gry na linuksie dzięki miłemu emulatorkowi cedega macie tu linka http://www.linuxfan.pl/modules.php?name=Do...download&cid=25 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uosiu Napisano Październik 30, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Październik 30, 2005 dobra, dobra :0 ma kto linka do werscjii Cd? bo chcem kupic, ale... nie widze eby pisalo magiczne slowo LINUX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patchu Napisano Październik 31, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Październik 31, 2005 dobra, dobra :0 ma kto linka do werscjii Cd? bo chcem kupic, ale... nie widze eby pisalo magiczne slowo LINUX to mozesz mi zaufacna slowo ze jest instalka do ut pod linux bo sam mam zajrzyj tu: http://allegro.pl/show_item.php?item=70210980 akurat znajomy chce sprzedac :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uosiu Napisano Listopad 5, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 5, 2005 a ma kto wersje na cd? o ojciec od dwoch lat nie chce wydac tych kilkudziesiecu zlociszy na magiczne literki De Vał De :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Legion83 Napisano Listopad 5, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 5, 2005 Ja mam na CD, ale nie ze sklepu (sic!). Czasami w sklepach zdarzają się właśnie wersje na 6CD, proponował bym zapytać w Empiku czy jest możliwość zamówienia takiej wersji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uosiu Napisano Listopad 6, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 6, 2005 Legion83, moglbym prosic na slowko na priva? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi