Dragonsio Napisano Październik 6, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Październik 6, 2005 Witam, Proszę o pomoc gdyż jestem "zielony" w (_linuxie_ → Linuksie) ORT Wyłączyłem sobie panel sterowania w Xine i teraz po właczeniu jakiegokolwiek filmu mam tylko obraz - gdzie mogę spowrotem włączyć panel sterujący ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturek Napisano Październik 6, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Październik 6, 2005 Najedz kursorem myszy na obraz z napiszem XINE nacisnij prawy przycisk myszy masz menu xine opcja zaznacz Pokaż kontrolki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dragonsio Napisano Październik 6, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Październik 6, 2005 Dzięki serdeczne. Takie to proste a nie wpadłem na to. TXS Jeszcze jedno pytanko: Jak właczyć napisy do filmu w Xine ? Wybieram napisy - ścieżka - autol; 0; 1 itp i nic się nie wyświetla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturek Napisano Październik 6, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Październik 6, 2005 Dragonsio napisano 6.10.2005 - 20:31 Jeszcze jedno pytanko: Jak właczyć napisy do filmu w Xine ? Wybieram napisy - ścieżka - autol; 0; 1 itp i nic się nie wyświetla To są napisy przy otwarzaniu DVD i będziesz miał wybór języka a do filmów Divx czytaj http://forum.fedora.pl/index.php?showtopic...=6957&hl=napisy osobiscie polecam program Kaffeine Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
legus Napisano Październik 7, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Październik 7, 2005 Witam, Inna metoda, nawet latwiejsza jest nacisniecie "g". Pozdrawiam legus :lammer: -podoba mi sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi