webon Napisano Październik 7, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Październik 7, 2005 witam mam winetools 2.1.2 i niestety nie moge zainstalować dcom98 a to podstawa do instalacji reszty aplikacji pod wina. czy ktos juz mial podobny problem? chcialbym uruchamiać aplikacje pisane w vb i dlatego musze to zainstalowac. Mam Wine 20050725 na FC4 wiem ze winetools nie pracuje dobrzez z nowym winem ale moze da sie recznie jakos to naprawic by zaisntalowac ten pakiet dcom98 Dostaje komunikat ze mam starsza wersje zainstalowana i musze ja najpierw odinstalowac -- webon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturek Napisano Październik 7, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Październik 7, 2005 wine-0.20050725-1.rhfc4.nr.i386.rpm wine-devel-0.20050725-1.rhfc4.nr.i386.rpm winetools-2.1.2-jo.i386.rpm nie powino być problemów z dcom98 instalowanych z winetools Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
webon Napisano Październik 7, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Październik 7, 2005 na starym wine to dziala na nowym dcom98 sie nie instaluje przynajmniej u mnie jak zainstaluje stara wersje wine to chodzi ale kazdy chce to jakos przyspieszyc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturek Napisano Październik 7, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Październik 7, 2005 z winetools http://www.von-thadden.de/Joachim/WineTool...x.html#download tak jest z nowszymi wersjami wine nie chce działać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
webon Napisano Październik 8, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Październik 8, 2005 Szkoda ze IE uruchamia sie tylko w starych wersjach wine. Nie zawsze strona otworzy sie prawidlowo po linuksem jesli jest wybitnie beznadziejnie pisana tylko pod IE. Są jescze jakies inne narzędzia do optymalizacji wina instalacji programow typu wine tools? pozdrawiam webon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturek Napisano Grudzień 12, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 12, 2005 Szkoda ze IE uruchamia sie tylko w starych wersjach wine. Nie zawsze strona otworzy sie prawidlowo po linuksem jesli jest wybitnie beznadziejnie pisana tylko pod IE. Są jescze jakies inne narzędzia do optymalizacji wina instalacji programow typu wine tools? pozdrawiam webon Doczekaliśmy się ze IE i inne nowe aplikacje działają na nowym wine wine-0.9.2-1fc4winehq wine-devel-0.9.2-1fc4winehq winetools-0.9-2jo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
exbros Napisano Grudzień 13, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 13, 2005 A tak, ze tak powiem - by the way... Czy WineHQ ma wlasne repo, i jak najlepiej poustawiac repo/update dla wine? Macie jakies pomysly? Z gory THNX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi