lszk Napisano Styczeń 18, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 18, 2004 Czy ktoś mógłby mi podać adresy jakichś popularnych serwerów (najlepiej polskich)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Luty 8, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Luty 8, 2004 Co nikt nie używa? Toż to samo co emule na win (jakby ktoś nie wiedział ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nikosz Napisano Luty 9, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Luty 9, 2004 ja uzywam amule tylko ze mnie to nie obchodza zabardzo servery lacze sie z zagranicznymi najlepiej laczyc sie z tymi co maja ID high pzd czemu chcesz polskie servy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Luty 9, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Luty 9, 2004 Tylko, że ja nigdy nie wiem z jakim serwerem się połączyłem i nie moge później dociągnąć tego pliku :x quote="Nikosz"] ja używam amule :wink: Cóż zdarza się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Luty 9, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Luty 9, 2004 Achhhh! I stało się. Pierwszy raz mnie nie zalogowało :!: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Luty 11, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Luty 11, 2004 ja uzywam amule tylko ze mnie to nie obchodza zabardzo servery lacze sie z zagranicznymi najlepiej laczyc sie z tymi co maja ID high pzd czemu chcesz polskie servy? rotfl :shock: :shock: ale to ty masz mieć high (albo low) id a nie serwer!! serwer nie ma ani low ani high ID i najlepiej to łaczyć sie z tym serkami gdzie ludzie mają interesujący dla nas plik czyli dla polskich plików polski etc a najlepiej to wejść na www.osiolek.com i tam zobaczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nikosz Napisano Luty 12, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Luty 12, 2004 no to sie mylilem przepraszam a z serverami to nie patrzylem na to z tej strony pzd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi