swiruss Napisano Październik 9, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Październik 9, 2005 Cześć! Przedtem na fedora 3 nie miałem z tym problemu, teraz gdy zainstalowałem enigmaila do thunderbirda na fedora 4 64bit (oczywiście wszystko jest 64bitowe thunderbird i enigmail) i podałem ścieżke do gpg enigmail nie działa :/. Wyskakuje zawsze gdy chce go użyć komunikat że nie działa lub nie ma modułu enigmime i koniec. Czy ktoś potrafi mi pomóc ? Pozdrawiam Łukasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomekz Napisano Październik 9, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Październik 9, 2005 nie wiem czy pomoge ale troche walczylem z enigmal w pracy zanim zauwarzylem ze instaluje wersje na linuksa na windowsie no i za cholere nie chciala chodzic ach te przyzwyczajenie do linuksa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swiruss Napisano Październik 10, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Październik 10, 2005 hehe... no niestety bez przesady enigmaila mam działającego pod windą, i pod linuxem też nie miałem przedtem problemów. Kurde potrzebne mi jest to bardzo bo nie moge odbierać poczty tylko pod Windą :/. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi