kempa3 Napisano Październik 10, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Październik 10, 2005 To co w temacie mam problem z odinstalowaniem gry lineage 2. Chcialem ponownie ja ponownie zaistalowac ale pozostalosci gdzies w kapie siedza! Prosze pomoszcie. I nieusuwajcie tematu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grasnal Napisano Październik 11, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Październik 11, 2005 RTFSJP - read the f***** slownik jezyka polskiego. wrrrrr Ty przeczytales chociaz raz tego posta po wklepaniu czy zatwierdziles i zamknales przegladarke?! Jest tu taka opcja jak "podglad posta". Jak myslisz, do czego sluzy? BTW, taki temat w "multimedia"?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boxer1987 Napisano Październik 19, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Październik 19, 2005 Ja robie tak find / -name nazwa gry -print potem usuwam pliki z gry i u mnie dziala , tyle ze potem musze usuwac dowiazania do niektorych plikow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi