kilofmar Napisano Październik 10, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Październik 10, 2005 Witam !! Jestem raczej poczatkujacym linuxowcem i mam taki problem. Przy uruchamianiu MPlayer lub Xmms wyskakuje mi blad "Naruszenie ochrony pamieci" i te programy nie uruchamiaja sie, probowalem juz je instalowac od nowa ale wyskakuje ten sam blad a program i tak sie nie uruchamia. Kilofmar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spyro Napisano Październik 10, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Październik 10, 2005 a czytałeś przypięty topick na tym forum jest tam dość szczegułowo napisane o tym błędzie a tak pozatym przy xmmsie mi sie też to pokazywało jak nie miałem zainstalowanych sterów do grafy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kilofmar Napisano Październik 11, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Październik 11, 2005 Tak tylki mi zaczol → zaczął ten blad pokazywac sie po zainstalowaniu sterownikow od grafiki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grasnal Napisano Październik 11, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Październik 11, 2005 Po zainstalowaniu systemu robisz update, instalujesz stery do grafy i dopiero pozniej cala reszte. Mialem ten sam problem i instalacja w takiej kolejnosci pomogla. Ktos juz zreszta o tym wspominal na forum niestety nie pamietam kto. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi