pouk Napisano Czerwiec 12, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 12, 2004 Kto umie w fedorze 2 skonfigurowac xawdecode?? Juz mnie glowa boli od sciagania steki pakietow? Mogl by mi ktos to pokolei wytlumaczyc?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcYr Napisano Czerwiec 12, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 12, 2004 Kto umie w fedorze 2 skonfigurowac xawdecode?? Juz mnie glowa boli od sciagania steki pakietow? Mogl by mi ktos to pokolei wytlumaczyc?? Ale co się u Ciebie dzieje? Próbujesz zainstalować i?.... Musisz coś więcej napisać .... pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marciek Napisano Czerwiec 13, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 13, 2004 Ja ' xawdecode ' zainstalowałem sobie ze źrudeł (bo paczki do ' FC2 ' nie znalazłem ) >>> http://sourceforge.net/project/showfiles.p...?group_id=67268 i ściągnij sobie plik ' tar.gz lub tar.bz2 ' musisz to rozpakowac, wejść w ten katalog, następnie wydć 3 "magicze" komendy $ ./configure $ make su # make install Mi sie zainstalowało bez problemów Powodzenia ... .. . . PozdrOoo ... ps. Jak już jesteśmy przy ' Xawdecode ' to może ktoś nagrywał z niego .. bo u mnie się nie da Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piokar Napisano Czerwiec 14, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 14, 2004 Moze nie dokładnie odpowiem ale nagrywanie z xawdecode,xawtv mija sie z celem. Kiedyś mi sie udałeo , chyba na RH 7,2 ale jakość pod psem. Ot poprostu coś było. Ja nagrywam TV Mencoder-em a kiedyś NVrec-em. Ale teraz za nic nie udaje mi sie on skompilować a zwłaszcza Avifile. Choc są dostepne w RPM-ach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi