Skocz do zawartości

Nero I Naruszenie Pamięci !

msearcher

Rekomendowane odpowiedzi

A ogólnie jaką masz fedore? No i sorry że się zapytam, ale po co ci nero??? Przeciez K3b przebija w linuksie nero, o nie powiem ile, a jak mi nie wierzysz smile.gif to sobie kup książkę

"Linux Nagrywanie płyt CD i DVD - Bartosz Danowski" uwierz mi na slowo że warto biggrin.gif

a jak mi nie wierzysz smile.gif to sobie kup książkę

"Linux Nagrywanie płyt CD i DVD - Bartosz Danowski" uwierz mi na slowo że warto biggrin.gif

moze ja kupie bo z tym nagrywaniem przez k3b to ostatnio troche klopotow mialem, co prawda udalo sie rozwiazac wszystko ale jednak krwi sobie napsulem,

tak to jest kiedy musi sie cos szybko zrobic a tu jakies schody dry.gif

Jak dla mnie wyłącznie K3B, kiedyś z ciekawości zainstalowałem sobie Nero z pakietu RPM (chyba właśnie na FC4 lub MDK 10.1) i tutaj dopiero było ciekawie, program albo nie widział nagrywarki, albo w ogóle nie chciał nagrywać sypiąc bzdurnymi komunikatami (np. nie widział czystej płytki w nagrywarce). Szkoda czasu i nerwów na to Nero.

Problem o ktorym piszesz juz kiedys pytalem. Sprawa nie zostala rozwiazana wink.gif Wtedy probowalem uruchomic go na FC3 test3 po przesiadce na FC4 juz dzialal wiec pewnie dobra aktualizacja i powinno byc dobrze. Jednak sugeruje przejsc na k3b nie ma sie co pakowac w nero (domyslam sie ze z przyzwyczajenia - wiem tez tak myslalem tongue.gif )

hmmm no sek w tym ze to wystapilo mi przy najnowszej wersji k3b

Pisalem w tym wypadku o nero... wink.gif Troszke mnie to dziwi jesli chodzi o plyty Verbatim... Osobiscie mialem podobna sytuacje ale ze zwyklymi (za 90gr) odczytywalo plyte jako 8x a byla 4x. Jak nie zmienilem predkosci to plyta do kosza....

Osobiscie mialem podobna sytuacje ale ze zwyklymi (za 90gr) odczytywalo plyte jako 8x a byla 4x. Jak nie zmienilem predkosci to plyta do kosza....

no wlasnie nero pod winda wykrywa bez problemu plytki jako 12x, w rzeczywistosci sa 8x,

co bardzo ciekawe nagrywanie przy predkosci 12x jest o wiele stabilniejsze niz przy predkosci 8x, przy ostatniej skacze bufor, przyprawiajac mnie o palpitacje serca;)

wracajac do tematu to w k3b narazie mialem jeden taki przypadek ze zlym wykrywaniem plyt, jak bedzie wiecej to trzba bedzie odpalic bugzille wink.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...