lesiu1111 Napisano Październik 14, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Październik 14, 2005 Witam, Mam następujący problem. Przesiadłem się z Xterma na Aterma i niestety nie mam polskich znaków :/ Mój wpis w ~/.Xdefaults wygląda następująco: Aterm*font: -misc-fixed-medium-r-normal-*-*-140-*-*-c-*-iso8859-2 Aterm*background: black Aterm*foreground: white Aterm*geometry: 90x35+0+0 Aterm*termName: xterm-color Aterm*transparent: true Aterm*shading: 35% Aterm*scrollBar_right: true Aterm*transpscrollbar: true Niestety to nie pomaga i ciągle mam krzaki. W Xtermie wszystko jest w porządku. Co jeszcze mogę przestawić, co mogłoby jeszcze pomóc? Pozdrawiam, Leszek, Ps. Dystrybucja: FC4 z Fluxboxem na pokładzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Październik 14, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Październik 14, 2005 A spróbuj pozamieniać te wszystkie Aterm na aterm i później xrdb .~/.Xdefaults i sprawdz czy działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lesiu1111 Napisano Październik 14, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Październik 14, 2005 Niestety dalej nie działa . Jakieś inne pomysły? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi