zachariasz Napisano Październik 16, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Październik 16, 2005 Witam, Czy ktoś może powiedzieć jak zmienić ustawienia odświeżnia ekranu. Dodałem monitor LCD Panel 1024x768 i wszystko jest oki ale nie mogę zmienić pozycji odświeżania jest tylko 60 Hz a ja chcę dać mu 70 Mz jak to zmienić ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zuk87 Napisano Październik 16, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Październik 16, 2005 Poszukaj na forum o ustawieniach xorg.conf, znajdź odpowiednie dla swojego moniotra i zastosuj. Pomocne będą Google i wyszukiwarka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
studys Napisano Październik 17, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Październik 17, 2005 Ale poco zmieniać częstotliwość odświeżania dla panelu LCD. One działaja na innej zasadzie i zalecane jest dla nich właśnie 60Hz. Ja takiej używam i jest oki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@perl Napisano Październik 17, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Październik 17, 2005 jedyne co pownienes zmienic to jezeli juz to rodzaj wyswietlacza-monitor LCD w xorg.conf jezeli jednak chcesz zmienic czestotliwosc wyswietlania to robi sie to dodajac np. @85 przy rozdzielczosci w xorg.conf najlepiej poszukaj w google: http://www.google.pl/search?hl=pl&q=xorg.c...ukaj&lr=lang_pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
studys Napisano Październik 18, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Październik 18, 2005 Tylko nie wpisz dla tego monitora 85Hz, maksymalna częstotliwość wynosi 75Hz a zalecana właśnie 60Hz. Już były posty koło zmiany rożdzielczości i odświeżania.Trzeba poszukać,mi się to udało. Tobie (_napewno_ → na pewno) ORT też. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi