Margolcia Napisano Październik 18, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Październik 18, 2005 chcialam dzis zainstalowac sobie fc4 i nici z tego wszytsko ladnie poszlo do momentu,az podczas instalacji pakietow wywalilo błąd,że nie ma na cd 'zlib-1.2.2.2-3'.ponowienie wyszukania pliku nic nie dalo zostala mi tylko opcja zrestartowania kompa :/ nie bylo też opcji pominięcia tego pliku :/ wiec takie pytanko nasuwa mi sie: wie ktos jak to obejsc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajownik Napisano Październik 18, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Październik 18, 2005 Najprawdopodobniej masz źle nagrane płytki albo napęd CD nie potrafi ich odczytać. Test `mediacheck' przechodzi pomyślnie? Sumy SHA1 obrazów płyt się zgadzają? Może spróbuj odpalić instalator z tą opcją → http://faq.fedora.pl/#mediacheck Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Margolcia Napisano Październik 19, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Październik 19, 2005 z reguły nigdy nie sprawdzam czy dobrze mam nagrane płytki i to chyba mój błąd faktycznie media check wykazało, że pierwsza cd jest źle nagrana.ponowne nagranie cd1 rozwiązało problem i od wczoraj jestem szczęśliwą użytkowniczką fc4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi