djnero Napisano Czerwiec 14, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 14, 2004 skąd (_wziąść_ → wziąć) ORT libqt.so.3 potrzebny do instalcji opery ? :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuja Napisano Czerwiec 14, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 14, 2004 A co to za Opera? Ja mam Operę i żadnych żądań dot. libqt nie zgłaszała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
changs Napisano Czerwiec 14, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 14, 2004 Potrzebujesz pakiet qt. Masz go na CD. Albo sciagnij wersje QT Static Opery. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuja Napisano Czerwiec 14, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 14, 2004 Potrzebujesz pakiet qt. Masz go na CD. Albo sciagnij wersje QT Static Opery. QT Static jest poniekąd jakimś rozwiązaniem; ja mam shared i oczywiście qt jest, ale w całym systemie nie mam czegoś takiego jak libqt.so.3 Są natomiast inne, np.: libqt-mt.so.3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
changs Napisano Czerwiec 15, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 15, 2004 libqt.so.3 Są natomiast inne, np.: libqt-mt.so.3 To czy masz libqt-mt.so3 czy libqt.so.3 jest zwykle bez roznicy. To jest afaik mniej wiecej to samo. Myle sie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuja Napisano Czerwiec 15, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 15, 2004 To czy masz libqt-mt.so3 czy libqt.so.3 jest zwykle bez roznicy. To jest afaik mniej wiecej to samo. Myle sie ? Zgadza się, tylko mnie zdziwiło, że djnero właśnie pyta konkretnie o libqt.so.3. Na "fabrycznej" FC2, "fabryczna" Opera w wersji shared powinna się instalować bez problemów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi