przybysh Napisano Październik 19, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Październik 19, 2005 Witam:) Mam problem z opznieniem w dzwieku: Nexuiz -> dzwiek sie pojawia ale jest opozniony i zapetlony...pojawia sie nieprzyjemny efekt echo PPracer-> dzwiek opozniony o spory kawalek, brak jakich kolwiek innych objawow Open Transport Tycoon -> tak jak ppracer dzwiek jest sporo opzniony Czy ktos spotkal sie z podobnym problemem?? Albo ma jakis pomysl an rozwiazanie?? karte dzwiekowa mam na plycie zintegrowana...chipset VIA Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nilo Napisano Październik 20, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Październik 20, 2005 sprawdz w procesach czy nie masz uruchomionych dwoch np. esd lub arts mialem taki problem kiedys i to wlasnie bylo przyczyna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przybysh Napisano Październik 20, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Październik 20, 2005 sprawdz w procesach czy nie masz uruchomionych dwoch np. esd lub arts mialem taki problem kiedys i to wlasnie bylo przyczyna Nie, tylko arts jest uruchomiony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajownik Napisano Październik 20, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Październik 20, 2005 Nie, tylko arts jest uruchomiony. Z tego co wiem, to arts wprowadza takie opóźnienia. Albo spróbuj w centrum sterowania coś tam wyregulować, albo całkowicie wyłącz arts (ja wybrałem drugą mozliwość). Deweloperzy KDE juz od dłuższego czasu chcą się pozbyć tego serwera dźwięku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam Napisano Październik 21, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Październik 21, 2005 Miałem identyczny problem - wyłączenie arts załatwia sprawę . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi