blackhat Napisano Czerwiec 14, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 14, 2004 Mam Płyte na agp 4x czy działałaby na tej płycie karta 8x i czy byłaby słabsza wydajnosc jesli tak to ile?? Dzieki z góry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tatanek Napisano Czerwiec 14, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 14, 2004 Teoretycznie będzie działać. Ja też mam płytę agpx4 a karta osługuje agpx8. Poprostu karta nie osiąga pełnej wydajności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blackhat Napisano Czerwiec 14, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 14, 2004 A duzo jest zmniejszona wydajnosc?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _PaT Napisano Czerwiec 14, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 14, 2004 A duzo jest zmniejszona wydajnosc?? Jeśli to nie jest superszybka karta do jakichś zaawansowanych obliczeń za jakieś minimum 1500zł (a najpewniej dużo więcej) i nie renderujesz grafiki to AGPx4 będzie zupełnie wystarczające i nie odczujesz nawet, że to nie 8x.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GhostRider Napisano Czerwiec 14, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 14, 2004 Wydajność się (_napewno_ → na pewno) ORT nie zmniejszy. Różnica pomiędzy AGP 4x, a AGP 8x nie jest kolosalna, aczkolwiek lekko (ale tylko lekko ) zauważalna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi