Dragonsio Napisano Październik 20, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Październik 20, 2005 Pewno to już było..... Chce zainstalować wine i nie potrafie W FC4 w rucie wpisuje "yum install wine" i ładnie coś się instaluje. Po zakończonej instalacji wpisuje komende "wine" i pisze mi że coś takiego nie istnieje Szukałem, też katalogu wine i też go nie mam. Czy jest ktoś w stanie wyjaśnić ten fenomen tak bardzo prost gdyż nie jestem biegły w (_linuxie_ → Linuksie) ORT? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uosiu Napisano Październik 20, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Październik 20, 2005 WINE-RPM musle ze wreszczie sie odwdziecze za pomoc udzielona mi przez innych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Październik 20, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Październik 20, 2005 Najpierw zrób tak, jak napisane jest tutaj http://forum.fedora.pl/index.php?showtopic...t=0entry43187 a potem yum install wine. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi