stachu84 Napisano Październik 21, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Październik 21, 2005 Chciałem tworzyc w GTk pod fedora 4. I w pakietach ajkie mam zainstalowane widze ze jest GTK i GTK2, jednak okazuje sie ze nie mam jednak tego bo np. man gtk powoduje pojawienia sie komunikatu o bledzie !!!. Co mam robic !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abc Napisano Październik 21, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Październik 21, 2005 Nie do wszystkiego są man-y. Do tworzenia w gtk musisz mieć jeszcze paczki devel (gtk2-devel itp.) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stachu84 Napisano Październik 21, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Październik 21, 2005 Aha Twoja odpowiedz jakos nie rozwiała moich watpliwosci, bo nadal nie wiem co amm zrobic zeby to dzialalo !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajownik Napisano Październik 21, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Październik 21, 2005 jednak okazuje sie ze nie mam jednak tego Czego nie masz? GTK? Co pokazuje: rpm -qa | grep gtk bo np. man gtk powoduje pojawienia sie komunikatu o bledzie !!! Jak chcesz sobie pomóc, to najpierw naucz się poprawnie zadawać pytania → http://rtfm.killfile.pl/ Jakie wyświetla błędy? Mamy zgadywać? nadal nie wiem co amm zrobic zeby to dzialalo !!! Co ma działać? Polecenie `man gtk'? Już Ci abc napisał, że nie będzie działać, bo nie do każdego programu są dołączane strony man. Jeśli potrzebujesz dokumentacji do tych bibliotek, to wpisz: rpm -qd gtk+-devel gtk2-devel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi