us3r Napisano Październik 24, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Październik 24, 2005 Witam. Mam mały problem. Otóż pewnego dnia chciałem podłączyć pod wyjście na monitor w swoim laptopie, jednak nie wiem w jaki sposób spowodować, aby sygnał został przesłany na to wyjście. Mój laptop to ASUS A3Lm 5012. Za wszelkie sugestie i podpowiedzi z góry wielkie thx ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemk Napisano Październik 25, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Październik 25, 2005 to zalezy jaka masz karte grafiki, a masz raczej intela 855 niz ati.. poszukaj programu i810switch, powinien pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abc Napisano Październik 25, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Październik 25, 2005 bo to nie Acer tylko ASUS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
us3r Napisano Październik 25, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Październik 25, 2005 Ja mam kartę intela gdybym miał ATI, to nie byłoby żadnego problemu. Próbowałem używać klawiszy funkcyjnych, ale nie pomagało muszę spróbować metody podsuniętej przez Przemk'a → Przemka ) Wielkie dzięki za wszystkie cenne uwagi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi