NiuUser Napisano Październik 25, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Październik 25, 2005 Witam! Mam takie banalne pytanie. Wychowałem się na KDE, a teraz testuje Gnoma. Włączyłem automatycznie ukrywane panale i jest pewien problem - panel po ukryciu nie znika całkowicie - wystaje go kawałek. Czy da się coś zrobić, aby nie wystawał? Z góry dziękuje i pozdrawiam, NiuUser Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Satori Napisano Październik 25, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Październik 25, 2005 moze pobaw sie z rozmiarem ? mi to nigdy nie przeszkadzalo wiec nie wiem hehe S. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
montresol Napisano Październik 25, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Październik 25, 2005 http://www.fedora.pl/index.php?option=cont...=1&limitstart=2 Nadmienie ze warto przeczytac caly artykul. Pozdrawiam, montresol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NiuUser Napisano Październik 25, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Październik 25, 2005 Dzieki. Swietny ten programik gconf-editor. Jest jednak jeden problem. Zmienna auto_hide_size ustawilem na 0 - czyli teoretycznie pasek po ukryciu powinien byc calkowicie niewidoczny. A jednak wystaje troszeczke. Spotkal sie moze ktos z tym? -- Pozdrawiam, NiuUser Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi