Soleth Napisano Październik 25, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Październik 25, 2005 Witam! Ostatnio robilem update systemu i mam najnowszy KDE 3.4.2 I po aktualizacji pojawil sie problem, ktory juz kiedys mialem na poczatku po instalacji FC 4 jak tylko wyszla. Mianowicie jak próbuje wlaczyc automatyczne logowanie do systemu w centrum sterowania i wybieram "tryb administratowa" to po wpisaniu hasla roota wraca mi do menu wyżej... Co zrobić? Na razie nie ma zadnych update'ów do tego, bo przed chwila sprawdzalem i update'uje sobie OpenOffice Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Legion83 Napisano Październik 25, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Październik 25, 2005 W niektórych wersjach KDE zdarzały się już takie błędy i musisz zwyczajnie poczekać na poprawione pakiety, najlepiej zgłosić ten bug. PS. Najnowsza stabilna wersja KDE to 3.4.3, ja używam u siebie i działa bardzo poprawnie (błędów nie zauważyłem), pewnie lada dzień pojawią się także paczki tego środowiska dla Fedory. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.misha. Napisano Październik 26, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Październik 26, 2005 Czesto natrafiam na taki blad. Ja mam wrazenie, ze to wynika z tego, ze w Fedorze Kde jest potraktowane troche po macoszemu - w innych dystrybucjach nie spotkalem sie z tym problemem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Legion83 Napisano Październik 27, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Październik 27, 2005 Nie tylko w Fedorze się tak dzieje, spotkałem się z podobnym problemem także w Mandrake'u czy Kubuntu, w których KDE stanowi główny i najważniejszy pulpit. Ważne, aby szybko pojawiły się poprawione pakiety, co najczęściej faktycznie ma miejsce i w ciągu kilku dni można pobrać poprawione paczki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi