Akrisr Napisano Październik 25, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Październik 25, 2005 hej... rece mi juz opadly... chodzi o konfiguracje mulka...zazwyczaj zajmowalo mi to 5 min. a teraz iptables jakby nie lykal regul... ?? do szczegolow mam udostepnione porty... i wpisywalem je wedlug wytycznych iptables -A INPUT -p tcp --dport XX -j ACCEPT iptables -A INPUT -p udp --dport XX+3 -j ACCEPT iptables -A INPUT -p udp --dport YY -j ACCEPT iptables -A INPUT -m state --state ESTABLISHED,RELATED -j ACCEPT (zamiast xx itp wpisuje swoje porty) po wydaniu tych komend program generowal plik iptables.save (krory sobie wedlug potrzeb modyfikowalem)... teraz tego nie robi ?? z braku pomyslow wpisalem mu regulki do pliku iptables http://img417.imageshack.us/my.php?image=i...iptables7en.png i dalej firrewall nie puszcza mojego amula...sie zastanawialem jeszcze zeby odinstalowac iptables i zainstalowac na nowo... czemu sie tak kielbasi... taaaa... okazalo sie ze jak zwykle cos ja naklikalem... w konfigu mulka wbilem mu anonimowe proxy... przez ktore mialem kiedys high id... wylaczylem proxy i jest ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi