Ildefons Napisano Październik 25, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Październik 25, 2005 Miałem kiedyś taki sam problem na W2k ale wtedy wystarczyło podmienić kodeki do xvida na starsze. W tym temacie na FC4 jestem jeszcze zbyt malutki żeby sam coś poradzić. Wszystko widać tylko że tam gdzie ma być film widać ciemnogranatowy prostokąt (tylko na tv-out) Gpu - Ati 9800 pro na ATI-fglrx Poza tym może ktoś będzie wiedział jak sobie zrobić żeby tv-out był w rozdzielczości 800x600 a pulpit w kompie na 1280x1024 (w catalist na W2k jest to żaden problem). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
durny Napisano Październik 29, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Październik 29, 2005 Heja nieznam sie na tym dokładnie ale z tego co sie orientuje powinieneś eduytowac plik Xorg.conf i dodac odpowiednie linie, poszukaj na google -->linux tv out Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ildefons Napisano Listopad 2, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 2, 2005 Nie wiem być może za mało się na tym znam ale tv-out działa bez problemu. Problem jest tylko z divx'ami Xorg.conf jest zmieniony przez ATI-fglrx. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi