rebelek Napisano Październik 26, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Październik 26, 2005 Działa tylko pierwsze uruchomienie po instalacji :/ a potem... [root@localhost ~]# gg2 ** (process:7395): WARNING **: Unable to read configuration file for plugin aawa y ** (process:7395): WARNING **: Unable to read configuration file for plugin ** (process:7395): WARNING **: Unable to read configuration file for plugin jabb er ** (<unknown>:7395): WARNING **: Nie można odczytać pliku z konfiguracją wtyczki ** (<unknown>:7395): WARNING **: Nie można odczytać pliku z konfiguracją wtyczki xosd ** (<unknown>:7395): WARNING **: Nie można odczytać pliku z konfiguracją wtyczki ** (<unknown>:7395): WARNING **: Nie można odczytać pliku z konfiguracją wtyczki GUI, nie martw się Naruszenie ochrony pamięci --------------------------EDDYCJA----------- Okej... odpala sie, ale tylko gdy wylacze jabbera i tlen :/ A wlasnie z ich powodu wybralem gnu... tzn. z powodu tlenu. Czemu to sie dalej kladzie? Juz mam absolutne minimum pluginow ~ok 5 :/ Pomożeice? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stef Napisano Październik 26, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Październik 26, 2005 Weź zainstaluj sobie normalnego klienta Jabbera (np. PSI) i życie stanie się prostsze. Słowo wytrych to: transport - dzięki temu możesz mieć dowolną sieć wpiętą w swój komunikator.. Stef Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rebelek Napisano Październik 26, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Październik 26, 2005 No dobra... wgrałem sobie to... ale co wpisac w jabber-id? login@host, ale jaki host? skad go wziac? Bede dzwieczny za odpowiedz, bo mimo iz odpalilem gnu gadu, to mi zjada 50% procka :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stef Napisano Październik 26, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Październik 26, 2005 Ale co Tobie zjada 50% procka? Jid- wpisujesz swój adres jaba taki numer gg. Załóż sobie konto np. przez www: http://www.chrome.pl/create/ Później będziesz jeszcze musiał zarejestrować się w transporcie jeżeli oczywiscie chcesz gg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rebelek Napisano Październik 27, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Październik 27, 2005 Gnu gadu zjada oolbrzymia moc. No ale juz udalo mi sie skonfigurowac tego jabbera Dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi