Zygmunt Napisano Październik 28, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Październik 28, 2005 Czyje jest to trzecie logo??? ftp://mirror.linuxsoft.cz/wallpapers/123/_unix_2k.jpg no pierwsze wiadomo, drugie bsd, a trzecie??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarCiNWz Napisano Październik 28, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Październik 28, 2005 Wydaje mi się, że SUN. Pewnie chodzi o Solarisa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
montresol Napisano Październik 28, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Październik 28, 2005 Wydaje mi się, że SUN. Pewnie chodzi o Solarisa. Blisko. Chodzi o jave. http://www.java.com/en/dukeszone/ Pozdrawiam, montresol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarCiNWz Napisano Październik 28, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Październik 28, 2005 Blisko. Chodzi o jave.Logo tak, ale na tapecie IMO Duke ma pewnie symbolizować Solarisa bo co ma Java do Uniksów?? Nie widziałem jeszcze żadnego ludka symbolizującego Solarisa. Ale na 100% nie jestem pewien. Pozdrawiam,Ja również Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi