lysyr Napisano Październik 28, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Październik 28, 2005 elo. szukam program do nagrywania oraz montowanie plikow iso... cos na wyglad i dzialanie windowsowskiego alcohola? jest cos takiego ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Październik 28, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Październik 28, 2005 Nagruwanie → k3b Montowanie → mount -o loop /home/user/plik.iso /sciezka/do/punktu/montowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lysyr Napisano Listopad 4, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 4, 2005 no dobra, a pliki formatu bin oraz pliki alcohola i clone? jak to zamountowac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ci Napisano Listopad 4, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 4, 2005 Chyba na linux.pl o tym bylo. Program to bodajze Kiso choc chyba jest jeszcze jakis inny ale nazwy nie pamietam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Listopad 4, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 4, 2005 Do plików bin był konwerter bin2iso. Później nie było problemów. Co do clone'a, to akurat nie wiem. Wypalając takie obrazy, nie jestem pewien, czy nie korzystałem z Windowsa. Starość nie radość A plików alkohola, to już wcale nie udało mi się ruszyć :/ Pozostała winda. Próbowałem dla nich użyć Kiso, ale mi się dziada nigdy nie udało skompilować Były bodajże jakieś błędy w kodzie. Zresztą pisałem o tym kiedyś na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi