PyraQ Napisano Październik 30, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Październik 30, 2005 Siema mam takiegodziwnego problemam, jestem początkującym posiadacxzem (_linuxa_ → Linuksa) ORT i bardzo mi się podoba na niektórych screenach z tego systemu operacyjnego, taka miłą informacja (przeważnie na prawo) która pokazuje jakie jest zużycie procka ile ramu jest wykorzystane, pamieci swap itp. PLX jeśli to jest program to plx o podanie nazwy albo linka, a jak to sie da włączyć jakoś w (_linuxie_ → Linuksie) ORT to też proszę o podanie metody jak to zrobić. PLX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
night Napisano Październik 30, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Październik 30, 2005 Temat miliony razy poruszany na Forum... Szkoda że nie użyłeś szukaj.. "Superkaramba" - wpisz w google, tutaj w search, gdziekolwiek. Potem : www.kde-look.org - themes Pozdrawiam (w ostatecznosci gdy nie uzywasz KDE a chcesz miec monitoring - polecam b. dobry program Gkrellm, -yum install gkrellm-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PyraQ Napisano Październik 30, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Październik 30, 2005 Wielkie wielki dzięki jak bymwcześniej wiedział jak sie nazywa to bym użył szukaj ale ja ciemny byłem dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi