tomek_a Napisano Październik 31, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Październik 31, 2005 Mam Fedore 2 i pendriva ale one nie chca ze soba wspolpracowac co mam zrobic? Czy Fedora w ogole obsluguje USB? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajownik Napisano Październik 31, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Październik 31, 2005 Czy Fedora w ogole obsluguje USB? Tak. Jak chcesz mieć automatyczne montowanie po włożeniu pendrive'a, to zainstaluj FC4 (na FC3 chyba też działa OOTB, ale lepiej jest wybrać FC4). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abc Napisano Październik 31, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Październik 31, 2005 Pamiętam, że nawet na starym dobrym RH8.0 pendrive działał mi bez problemu. Ja montuję pendive'a tak: mount /dev/sda1 /mnt/pendrive Czasem nie ma tej 1 przy sda, nie bardzo wiem czemu, ale też się montuje. Pamiętam też, że czasem RH8 po wydaniu polecenia mount coś się pluł o system plików, wtedy pomagało wpisanie tego samego polecenia jeszcze raz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi