stachu84 Napisano Październik 31, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Październik 31, 2005 4. Zainstaluj odpowiednią wtyczkę przeznaczoną do używanego przez Ciebie odtwarzacza plików MP3: * Dla programu Rythmbox lub Totem: yum install gstreamer-plugins-mp3 * Dla XMMS: yum install xmms-mp3 * Dla odtwarzaczy dołączonych do KDE, np. Noatun lub Juk: yum install kdemultimedia-extras Zrobięłm to polokei, bo jednak xmms okazał siebardzo biedny. Jednak nie wiem jak uruchomic Rythmbox, czy inne takie jak Juk, Noatun itd Pomozcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysio Napisano Październik 31, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Październik 31, 2005 Polecam ci amaroK-a dobry odtwarzacz mp3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Faust_ Napisano Listopad 1, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 1, 2005 xmms rządzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spyro Napisano Listopad 1, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 1, 2005 możesz jeszcze sprubować BMP (beep media player) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stachu84 Napisano Listopad 1, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 1, 2005 Polecam ci amaroK-a dobry odtwarzacz mp3. biggrin.gif No tak ale jak mam to uruchomic pod Linuxem ??? Czy musze to jakos doinstalowac, a jak juz to amm to jak mam to uruchomic ??? I to same pytanie sie odnosi do BMP ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajownik Napisano Listopad 1, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 1, 2005 yum install amarok bmp http://wiki.fedora.pl/Administracja/YumInstalacja http://faq.fedora.pl/#installsoftware Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi