ROBOT Napisano Listopad 2, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 2, 2005 Witam Pracuje na FC4 , alsa , alsa-oss Podczas komunikacji głosowej wszystko słyszę natomiast mnie nie słychać ??? alsamixer ustawiony . Może ktoś miał podobny problem ??? Prosze o poradę i dziękuję ROBERT. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Legion83 Napisano Listopad 2, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 2, 2005 W alsamixer poszukaj sekcji Mic i zaznacz opcję nagrywania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROBOT Napisano Listopad 2, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 2, 2005 W alsamixer poszukaj sekcji Mic i zaznacz opcję nagrywania. Mic BOOS niestety mam nieaktywne i Mic Fron też ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturek Napisano Listopad 2, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 2, 2005 sprawdz kmix kmix -> Input -> Mic suwak do góry , nad i pod suwakiem przyciski na jasnozielono i jasnoczerwono alsamixer klawiszem Tab przejdz na View: [ALL] znajdz Mic włącz kławiszem m i suwak kursorem do góry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROBOT Napisano Listopad 2, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 2, 2005 Dokładnie tak mam i SKYPE nie nadaje moich dzwięków (((( CZYM mogę sprawdzić poprawnośc NAGRYWANIA bo głupio mi jest łaczyć sie ze znajomymi przez SKYPE ((( TESTUJĄC CAŁY CZAS. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturek Napisano Listopad 2, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 2, 2005 nie jestem pewny włącz jeszcze kmix -> Input -> Capture w alsamixer powłańczaj spacją w Mic i Capture Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi