!Ci Napisano Listopad 2, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 2, 2005 Raz uruchomilem KNode i juz teraz sie caly czas uruchamia przy starcie KDE. Gdzie on sie wladowal z tym autostartem?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Listopad 2, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 2, 2005 ~/.kde/Autostart sprawdz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ci Napisano Listopad 2, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 2, 2005 Sa tylko pliki .directory i Autorun.desktop nic tu nie widze zwiazanego z knode... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Listopad 2, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 2, 2005 A sprawdz, czy wewnątrz tego Autorun nie ma jakiś wpisów nt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ci Napisano Listopad 3, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 3, 2005 No wlasnie nie ma tlumaczenie polskie pliku: Comment[pl]=Autorun - program montujący CD-ROM dla leniwego użytkownika To raczej nie jest z tym zwiazane. Niezly numer z tego KNode Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Listopad 4, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 4, 2005 Tak czytając ten topic ostatnio, zrobiłem sobie identycznie → przy odpalonym knode dałem na wyłącz. Progs się ofkoz odpalał po uruchomieniu kde, ale w plikach rzeczywiście nie było nic. Dzisiaj odpalam i rybka → progs się nie włączył :| Także ciekawe to jest. Może w manualu kde by coś na ten temat było, ale obecnie nie masz czasu go przekopać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ci Napisano Listopad 4, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 4, 2005 To nie jest az taki straszny problem. Po prostu mam mala banie gdzie on sobie siedzi Szczerze to nawet nie chce mi sie przegladac calego manuala za taka pier**la... Moze kiedys jak bedzie wiecej czasu chcialbym wiedziec z czystej ciekawosci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi