orzeszko Napisano Listopad 4, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 4, 2005 Są takie pliki w windzie z rozszerzeniem *.chm Jest to jakiś format pliku z pomocą, chodzi o to, że mam trochę plików z istotnymi dla mnie informacjami w takim własnie formacie. Czytałem że był kiedyś taki projekt chm4linux ale na sourceforge nie ma żadnych plików do niego... czym jeszcze można to otworzyc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ci Napisano Listopad 4, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 4, 2005 Sprobuj tego chmviewer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Listopad 4, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 4, 2005 Było na forum. Poszukaj, bo nie pamiętam dokładnie nazwy. Nawet sam o to pytałem, więc w moim postach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
orzeszko Napisano Listopad 4, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 4, 2005 Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rvr Napisano Listopad 4, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 4, 2005 Kchmviewer dla KDE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi